Bli Återförsäljare av Hamamhanddukar / Resehanddukar

Bli återförsäljare av av äkta turkiska hamamhanddukar

Hur fungerar det?

Har du en egen butik eller webbutik och vill kunna erbjuda dina kunder äkta turkiska hamamhanddukar! Ta kontakt med oss så får du ett återförsäljarkonto på casazeytin.se Tveka inte att ställa frågor om produkterna.

Bra och kul att veta om våra Turkiska Hamamhanddukar

Turkiska hamamhanddukar som också kallas peshtemal (stavas också peshtamal, pestamal eller pestemal) har tillverkats i generationer under många hundra år. Handdukarna designades ursprungligen för badare i den Ottomanska hamam-bad kulturen. Hamamhanddukarna har på grund av sina många användningsområden och fördelar på senare år blivit väldigt populära i många länder över hela världen, inte minst som designinslag i hemmet som badhandduk i badrummet, kökshandduk eller som plädar och överkast.

De flesta av hamamhanddukarna vävs för hand på traditionella vävstolar. Våra hamamhanddukar tillverkas i bomull, linne eller bambu och finns i olika storlekar, de flesta modellerna har också fransar eller tofsar. Hamamhanddukarna är perfekta som strandhanddukar, dom är tunna, lätta, tar liten plats i väskan och väger lite på resan. Dom är lätta att tvätta upp på hotellrummet, torkar snabbt och sanden fastnar inte på stranden. Våra äkta turkiska bomulls hamamhanddukar tillverkas av naturella fibrer från bomull odlad i Turkiet. Den turkiska bomullen kännetecknas av långa fibrer som ger handdukarna sin hållbara höga kvalité. Bomullen färgas med vegetabiliska färger.  

Jag är intresserad av att bli återförsäljare

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.