Om Casa Zeytin - Trygghet, Nöjda Kunder mm

Allmänt om Casa Zeytin

Casa Zeytin är en internetbutik på den svenska västkusten. Vi erbjuder såväl traditionella som moderna och trendiga textil och inredningsprodukter för hemmet eller företaget av hög kvalité. Vi strävar efter att till stor del ha ett unikt och spännande produktsortiment som tilltalar kunder som har lite större krav och letar efter lite exklusivare produkter. Vi har ett internationellt nätverk av leverantörer och tillverkare och vissa produkter köper vi in från Sverige men största delen av vårt sortiment importerar vi själva från flera olika länder. Är det något du saknar i vår butik tar vi tacksamt emot önskemål, så lovar vi att göra vad vi kan för att tillgodose dem.

Våra kunder

Våra kunder är privat och företagskunder i Sverige och ett flertal andra länder både i och utanför Europa. Vi strävar efter att alltid vara tillgängliga för att hjälpa till och svara på frågor för att du som kund ska bli nöjd och förhoppningsvis sprida ett gott rykte om oss och bli en återkommande trogen kund. Vi är också väldigt glada för både positiva och negativa omdömen och betyg och tar tacksamt emot ditt omdöme på TrustPilot eller Google. Där kan du som kund också läsa andras omdömen om oss.

Företagspresenter, Presentreklam & Profilprodukter

Vi erbjuder även företagspresenter som t.ex. julklappar eller sommarpresenter till anställda. Vid större kvantiteter offererar vi gärna individuellt. Vi kan också erbjuda individuellt anpassade produkter med t.ex. din egen logotype. Med vårt stora leverantörsnätverk offererar vi även gärna pris på produkter som vi inte har i vår webbutik, har du egna funderingar eller idéer, tveka inte att fråga oss så hjälper vi gärna till.

Vill du bli återförsäljare av våra produkter?

Har du en egen webbutik eller fysisk butik och vill bli återförsäljare av våra produkter så är du välkommen att kontakta oss. Vanligtvis erbjuder vi en återförsäljarinloggning i vår webbutik där du smidigt och enkelt gör beställningarna.

Sociala medier

Förutom vår webbutik finns vi också på Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn och Google. Gilla och följ oss gärna för att ta del av information om nya produkter och erbjudanden. Vi blir så klart extra glada och tacksamma om du delar med dina vänner.

Trygghet Enkelhet & Flexibilitet

För att det ska kännas tryggt att handla hos oss jobbar vi aktivt med att samla in kundomdömen bl.a. via TrustPilot, där du som kund kan läsa om andra kunders erfarenhet av oss. Vi är också certifierade med kvalitetsmärkningen Certifierad e-handel där vi uppfyller de nordiska kraven för en trygg och säker e-handel. Du betalar flexibelt, säkert och väljer mellan många olika betalningsalternativ med  Klarna, Swish eller PayPal. I Sverige och de flesta av våra närliggande länder levereras dina beställningar tryggt och snabbt med DHL. I de länder vi inte har möjlighet att skicka med DHL väljer vi Postnord eller annat lämpligt fraktalternativ.

Hälsa och miljö

Vi strävar aktivt efter att köpa våra produkter från tillverkare och leverantörer som har justa arbetsvillkor och där material, råvaror och tillverkningsprocessen inte ska vara skadliga för natur, miljö och människor.

Slutligen, Välkommen till Casa Zeytin och hoppas du blir nöjd med våra produkter och service. Passa på att prenumerera på vårt nyhetsbrev och "gilla" gärna våra produkter i sociala medier. Vi lovar att hela tiden försöka erbjuda nya spännande produkter.

Tommy & Ellinor

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.